Hoitojen kuvaukset ja hinnat

Akupunktio 
Kiinalaisessa lääketieteessä fyysinen, mentaalinen ja emotionaalinen ovat läsnä samanarvoisina. Ihmisen hienovaraista kehoa ja mieltä säätelee elämänenergia eli Qi, joka kulkee meridiaanien muodostamaa verkostoa pitkin joka puolelle kehoamme.
Kun tähän virtaukseen tulee tukos tai häiriö, seurauksena on terveysongelmia. Akupunktio on akupisteiden hierontaa, painantaa sekä pisteiden kautta neuloilla meridiaanien aktivointia.  
1. hoito ja haastattelu 90min 80€
Jatkohoito 60min 80€

Auran puhdistus ja piste 8 – Aura Drainage and point 8 (AD)
Auran puhdistus ja piste 8 vapauttaa syviä energiatukoksia auran tunneperäisessä osassa. Tässä hoidossa hoitaja työskentelee hoidettavan auran eli energiakehon kanssa avaten energiakanavia, jotta energia voi esteettä virrata hoidettavan energiakentässä ja fyysisessä kehossa. Hoitoon kuuluu ns. piste 8 joka on eräänlainen “henkinen leikkaus” energiakehojen korjaamiseksi. Nopeuttaa fyysistä ja tunneperäistä paranemista.
90min  112€

Detox Ion Spa -hemmottelu-jalkakylpy
Hoito poistaa kuona-aineita, myrkkyjä, raskasmetalleja ja energisoi koko kehosi. Hoidon positiivisia vaikutuksia ovat mm. ihon kirkastuminen, unenlaadun parantuminen, ruuansulatuksen ja aineenvaihdunnan parantuminen sekä virkistynyt olo.
30 min 39€

Energiahoito 
Hoito auttaa voimaantumaan erilaisissa elämäntilanteissa. Se voi kuljettaa tärkeiden kysymysten äärelle, joita on yrittänyt vältellä. Energiahoito on joka kerta ja jokaiselle ihmiselle erilaista. Hoidossa lähtee hellävaraisesti käyntiin se prosessi, mikä on kellekin hyväksi ja voit samalla uinahtaa – heräten rentoutuneeseen ja piristyneeseen oloon. 
75min 90€

Harmoniahoito
Harmoniahoidossa päästään purkamaan kehosta kerros kerrokselta hiuksen hienoja jännitteitä. Kehossa käydään läpi niitä alueita, joille useimmiten varastoituu eniten tunnelukkoja.Kevyen ja lempeän kosketuksen myötä keho tuuditetaan turvalliseen ja rauhalliseen tilaan, jossa jännitysalueita aktivoimalla, saadaan keho hiljalleen aste asteelta rentoutumaan ja päästämään irti jännitteistä. Hoito tehdään makuu- tai istuma-asennossa vaatteet päällä, ainoastaan sukat riisutaan hoidon ajaksi pois. Hoidossa voidaan käsitellä jalkaterien, käsien ja pään alueet. Kosketus on lempeää, kevyttä ja sivelevää.Lisäksi hoidon vaikutuksia tehostetaan terapeuttisen asteen eteerisillä öljyillä, joita sivellään iholle hoidon aikana. Fyysisesti Harmoniahoito koetaan yleisimmin syvästi rentouttavana hoitona. Välittöminä vaikutuksina hoito auttaa päästämään irti stressistä ja kuormittavista ajatuksista tai tunteista.
90min  112€

Hermoratahieronta 
Hermoratahieronnassa herätellään keskushermosto (aivot, selkäydin) hieromalla päästä varpaisiin. Hoito on miellyttävän rentouttavaa ja pitkä kahden tunnin hoito varmistaa, että saadaan kehon omat paranemisvoimat aktivoitua.
Hoito elvyttää, kuntouttaa ja puhdistaa. Tämä hoitomuoto perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja sopii perinteisen lääketieteen rinnalla käytettäväksi hoitomuodoksi. Näin hoidetaan samalla sekä syytä että seurausta. Hoitoon voit tulla milloin vain, kun haluat antaa itsellesi kokonaisvaltaisen hoidon ja hemmottelun. Hoitoja voi ottaa myös sarjana, jolloin vaikutus on voimakkaampi eri vaivoihin.
(Ei raskaanaoleville tai juuri leikkauksessa käyneille, -2 kk) 
Näytehoito 60 min 70€
135 min 155€
Sarjahoito 5krt 680€ (voi maksaa 2 erässä)

Horstmann-tekniikka
Ḩorstmann-tekniikka on loistava yhdistelmä kehotekniikkaa ja energiahoitoa. Se helpottaa olotilaa ja voi auttaa lievittämään kiputiloja. Aktivoi ja normalisoi aineenvaihduntaa sekä vähentää turvotusta. Parantaa kudosten joustavuutta, normalisoi nivelen ja rangan liikkuvuutta, purkaa traumoja ja stressiä, sekä syvärentouttaa kehoa ja mieltä. Tekniikalla voidaan hoitaa esimerkiksi selkäkipua, käsien puutumista, hartiajumeja ja stressiä.

Horstmann-lantion vapautus – Ileo-Sacral Release (ISR)
Lantion vapautus käsittelee pääasiassa lantion aluetta ja antaa usein nopean kivunlievityksen alaselän vaivoihin. Käsittely vaikuttaa jänteisiin ja nivelsiteisiin ja voi näin ollen estää virheasentoja ja kipuja. Monilla ihmisillä on jossain elämänsä vaiheessa ongelmia selässä – usein ristiselässä – tai kipuja ja tukoksia lantion alueella. Lantion vapautustekniikalla päästään kiinni juuri tällaisiin ongelmiin.
60min 75€
90min 112€

Horstmann-hartian vapautus – Arm-Shoulder Release (ASR)
Hartian vapautus käsittelee lähinnä niska- ja hartiaseudun lihaksia, jänteitä ja niveliä. Hoito voi olla tehokasta esim. hiirikäden, jäätyneiden olkapäiden, tenniskyynärpään, särkevän ja jäykän niskan, käsien ja hartioiden hoitoon sekä rakenteellisista syistä johtuvassa päänsäryssä. Tällä menetelmällä on hoidettu myös menestyksekkäästi nk. retkautusvammoja (kolarin aiheuttama niskavamma) sekä niistä aiheutuvia kipu- ja jännitys-oireita. Monet kokevat myös että Hartian vapautus helpottaa syvähengitystä.
60min 75€
90min 112€

Horstmann-itsesabotointi vapautus – Self Sabotage Release (SSR)
Itsesabotointi vapautus käsittelee tunneperäisiä käyttäytymismalleja, jotka estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme ja jotka ovat varastoituneet kehon solumuistiin. Nämä tiedostamattomat energiamallit ovat useimmiten muodostuneet elämämme aikaisessa vaiheessa (esim. varhaisessa lapsuudessa tai perittynä vanhemmilta), mutta vaikuttavat meihin aikuisina esimerkiksi suhteissa muihin. Kun nämä mallit vapautetaan, saattaa tuloksena olla huomattavia fyysisiä, psykologisia ja tunne-elämään liittyviä muutoksia. Fyysisellä puolella käsittely sopii niille, joilla on alaselän vaivoja tai iskias.
60min  75€
90min 112€


Horstman-hoito tähän hetkeen
Sinulle tällä hetkellä paras yhdistelmä Horstmann-tekniikoista: Lantion vapautus, Hartiain vapautus, Lapojen vapautus, Jalkojen vapautus, Itsesabotointivapautus. 
60min  75€
90min 112€


Horstmann-pikahoito 
Lantion vapautus tai hartian vapautus tai lapojen vapautus
30min 45€

Intialainen päähieronta 
Ikivanhaan ayuerveda-perinteeseen pohjautuvassa intialaisessa päähieronnassa käsitellään hartiat, niska, päänahka ja kasvot. Hoito sopii hyvin esim. stressaantuneille, uniongelmaisille sekä päänsärystä ja pään sekä niskan alueen jännitystiloista kärsiville. 
30 min 39 €
45 min 49 €

Kalevalainen jäsenkorjaus
Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa tavoitteena on tuoda anatomian ja vanhan kansanparannustaidon avulla asiakkaalle helpotusta moniin arkisiin vaivoihin, joihin muualta ei ole löytynyt ratkaisua.
Lempeällä pehmytkudoskäsittelyllä liikeratojen ja nivelten toiminta palautetaan ja hermojen pinnetilat vapautuvat.
Kudospaine purkautuu ja aineenvaihdunta paranee. Sekä keho että sielu saavat hoitoa.
Hoito sopii kaikille; vauvasta vaariin.
90 min kisällityönä elo-syyskuu 70€ (norm. 120€)

Klassinen hieronta
Klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto, jolla on aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttava sekä lihaksia muokkaava ja rentouttava vaikutus. Hieronnan avulla rauhoitat mieltä, alennat stressiä ja hoidat esim. jännityspäänsärkyä, toimistotyöläisen hartiajumeja, raajojen puutumistiloja sekä muita tuki- ja liikuntaelin vaivoja. Se sopii erinomaisesti erilaisten vaivojen ennaltaehkäisyyn kaiken ikäisille ja kokoisille. 
30 min 39 €
45 min 49 €
60 min 59 € 
90 min 89 € ( alv 0% )

Raindrop-hoito 
Sopii kaikille perusterveille lihasten ja nivelten vetreyttämiseen, aineenvaihdunnan vahvistamiseen ja vastustuskyvyn ylläpitämiseen. Erilaisien selän alueen pulmien lieviettämiseen parin viikon välein.Emotionaalisten pulmien ja tukoksien lievittämiseen. Kehon energioiden tasapainottamiseen, puhdistamiseen ja vahvistamiseen
60min  75€

Regressio-ohjaus
Regressio-ohjaus vie tutkimaan menneisyyttä. Se avaa alkusyitä tietoisuuteen erilaisissa ongelmissa. Se voi vaikuttaa myönteisesti tunteisiin, käyttäytymiseen ja kehoon. Ymmärtämällä asioita uudesta näkökulmasta autat itseäsi elämään vapaammin.
90 min 120€

Reiki
Reiki on japanilaisen Mikao Usuin löytämä sekä kehittämä luontaishoitomenetelmä.
Sana Reiki on japania ja yleisen käännöksen mukaan Rei tarkoittaa universaalia elämänenergiaa, joka on läsnä kaikkialla. Ki taas tarkoittaa yksilössä virtaavaa elämänvoimaa.

Reiki on yksi maailman tunnetuimmista täydentävistä hoitomuodoista. Hoito tapahtuu asiakkaan maatessa hoitopöydällä, turvallisessa tilassa. Hoitaja toimii kanavana, energian välittäjänä, josta energia virtaa lempeän kosketuksen kautta asiakkaaseen.
Hoidon alussa on mahdollisuus lyhyeeseen alkukeskusteluuun ja hoitohetken päätteksi aikaa jää myös palautumiseen. Reikihoito on koettu erittäin rentouttavana ja eheyttävänä.

Hoito auttaa mm. uupumukseen, väsymykseen, stressin hallintaan, kohottaa mielialaa ja auttaa kehon jännitystilojen purkamiseen.

Ryhtiliike henkilökohtainen valmennus
Haluatko päästä takaisin kuntoon? Tässä lempeä mutta napakka valmennus juuri sinulle! Aktivoidaan syviä tukilihaksia ja muokataan pintalihaksistoa ryhtiä parantaen ja kehoa voimistaen. 
45min 55€
10x 45min 400€ 

Shindovenyttely 
Shindo on mielen ja kehon rentoutumista hyväksyvään läsnäoloon.
Shindo on japania ja tarkoittaa sydämen tietä (johdatusta,ohjautumista).
Venyttelyyn kuuluu 6 perusliikettä, jotka tehdään rauhallisesti kehon ehdoilla. Venyttelyt auttavat eri elinten meridiaaneja toimimaan tasapainoisemmin. Hengitys on myös tärkeä työkalu venyttelyssä.
Jos tunnistat itsessäsi stressiä, suorittamista, pahaa oloa – shindo auttaa tasapainottumaan, nukkumaan paremmin, olemaan enemmän läsnä itsesi kanssa.
Tunnin lopuksi rentouttava mielikuvamatka. 
60min 50€

Tessan Tech 1
Tessan Tech on perinteisempiä energiahoitoja huomattavasti fyysisempi tekniikka, jossa kehon, mielen ja tunnetason muutokset käynnistetään kehon solutasolta käsin. Tessan Techin aikana kehossa tapahtuu mikroliikettä, joka irrottaa kudoksia toisistaan, suoristaa ryhtiä ja auttaa kehoa irrottautumaan jännityksistä ja kivuista. Jos olet uupunut, masentunut tai koet elämänilosi olevan hukassa Tessan Tech on oikea hoito sinulle.Tessan Tech 1 kohdentuu luuston tasoon
90min 112€

Tessan Tech 2
Tessan Tech on perinteisempiä energiahoitoja huomattavasti fyysisempi tekniikka, jossa kehon, mielen ja tunnetason muutokset käynnistetään kehon solutasolta käsin. Tessan Techin aikana kehossa tapahtuu mikroliikettä, joka irrottaa kudoksia toisistaan, suoristaa ryhtiä ja auttaa kehoa irrottautumaan jännityksistä ja kivuista. Jos olet uupunut, masentunut tai koet elämänilosi olevan hukassa Tessan Tech on oikea hoito sinulle.Tesssan Tech 2 kohdentuu lymfaattiseen järjestelmään integroiden kehon ja sielun toisiinsa
90min  112€

Aukioloajat

Keidas on auki sopimuksen mukaan.
💇🏻‍♀️ Varaa aika kampaamoon
💆🏼‍♂️ Varaa aika hoitoihin
🧘🏽‍♂️ Salin aikataulu

Ota yhteyttä

📍 Ruoholahdenkatu 12, Helsinki
📱 +358 45 787 151 93
📫 feelgood@keidashelsinki.com

Hyvänolon Keidas Oy
Y-tunnus 3143371-4

%d bloggaajaa tykkää tästä: